E-crime TURKEY 12 Ekim 2011, İstanbul

12 Ekim 2011 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan E-crime Türkiye konferansı hakkında detay bilgi için http://www.e-crimecongress.org/turkey/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Online kayıt adresi :http://www.regonline.co.uk/Register/Checkin.aspx?EventID=999021

Kayıtlar ücretsizdir.

Ben de etkinliğe “Türkiye’de Siber Suç Şebekeleri ve Farkedilmeyen Aktiviteleri” konulu bir sunumla katkıda bulunacağım.

Yürütme özeti:

Kıdemli profesyoneller, stratejik karar verenler ve global işletmeler ile Türkiye’deki devlet dairelerinden uzmanları bir araya getiren bu forum, elektronik risk önceliklerini belirlemek ve elektronik riskleri azaltmak, mevcut süreçleri optimize etmek ve değişen teknolojik ortama uyarlamak için pratik görüşler, geçerliliği kanıtlanmış teoriler ve en iyi uygulama örnekleri sunar.

e-Crime Türkiye, özel olarak güvenlik stratejisini tasarlamak ve koordine etmekten, dijital değerleri korumaktan, müşterileri korumaktan, vakalara yanıt vermekten ve operasyon veya araştırmaları yönetmekten sorumlu kişilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Forum, BT, bilgi güvenliği, risk, denetim, sahtekârlık sorumlu başkanları ve yöneticileri ile diğer fonksiyonlardan görevlileri bir araya getirmektedir.

İşletme ihtiyaçlarını karşılamak ve operasyon esnekliğini sağlamak ve aynı zamanda BT sistemlerinin ve elektronik varlıkların bütünlüğünü ve korunmasını sürdürmek için güvenlik sağlama ve risk yönetimi disiplinlerine duyulan ihtiyacın arttığı bir ortamda, bu forum mevcut ve gelecekte ortaya çıkacak zorlukların üstesinden gelme konusunda stratejik, operasyonel ve taktik bilgilerin paylaşılacağı bir öncü platform işlevi görüyor.

This entry was posted in Activity. Bookmark the permalink.

2 Responses to E-crime TURKEY 12 Ekim 2011, İstanbul

  1. zapatov says:

    “Türkiye’de Siber Suç Şebekeleri ve Farkedilmeyen Aktiviteleri” başlık biraz iddaalı olmuş sanki (: Hepsinin içine sızdık, deşifre ettik, şimdide gün yüzüne çıkarıyoruz gibi (:

  2. Huzeyfe ONAL says:

    Yok oyle bisi, bir yere sızmadık girmedik:). Gelen bilgilerden topladığımız veriler var. %10 bile olsa somut veri adına değer. Başlık değişecek zaten, şimdilik boyle kalsın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + nine =