Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi

hacker.jpg15 Aralık 2007 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere kampüsünde başlayacak 40 saat süreli Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi, 6 hafta boyunca Cumartesi günleri, Bilgi ve Sistem Güvenliği konularında sertifikalı eğitmenler tarafından, birçok uygulamalı örnekler eşliğinde gerçekleştirilecektir.

Eğitimi tamamlayan kişiler, Bilgi/Sistem/Network güvenliği konularında sektörde çalışma imkanları bulabilecekleri gibi, piyasada rağbet gören çeşitli ethical hacker sınavlarına hazır hale geleceklerdir. Eğitim hakkında detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

This entry was posted in Activity. Bookmark the permalink.

7 Responses to Uygulamalı Bilgi Güvenliği ve Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi

  1. Arda says:

    Guzel bir icerik hazirlanmis fakat odeme konusunda taksit yada kredi karti opsiyonun olmamsi kurban bayraminida dusunursek biraz sorun olacak gibi enazindan benim acimdan.

  2. Huzeyfe ONAL says:

    Odeme konusunda universitenin sartlari bayagi sıkı. Bayram haftasi egitim yok.

  3. http://open.bilgi.edu.tr/cms/?q=node/701 verilen eğitimleri hali hazırda web’de üstelik çoğu Türkçe’de bulunabiliyorken…..hımm….. bilemiyorum bana biraz tembelcilik gibi geliyor. Belkide kalablık ortamları sevmediğimden böyle düşünüyorumdur 🙂 Neyse bu arada blogunuda tanımış oldum huzeyfe kardeş. Kolay gelsin

  4. Huzeyfe ONAL says:

    Merak ediyorum webde bulamadiginiz ne var internet dunyasinda:). Yani biraz ingilizcesi varsa adamin gidip MIT(universite)’nin dokumanlarini da okuyabilir. Tip konularina merak da salabilir ama bu okuduklari onu ne doktor kilar ne de baska birsey.

    Egitim, okumaktan cok farklidir. Lise yillarinda saatlerce ter dokerek cozemedigimiz sorularda hocalarin cok ufak trickler gostererek bize yardimci olmalari gibi birsey, bir nevi ufuk acma.

    Gecenlerden bir haftalik egitime buradan usa’ya kadar gittim. Bana gore de ilk 4 gunu bos idi, kendim evde okuyarak ogrenebilirdim cogunu ama o gune kadar nedense okumamis, zaman ayirmamistim. Okuyabilirim, yapabilirim diye kendimi kandirmistim. Ve egitimin son gunu ogrendigim bir konu uzun zamandir nasil yapacagimi dusunup de icinden cikamadigimbir konu idi. Konusmacinin tek bir cumlesi benim icin o egitimi degerli kildi ve yetti.

    Velhasil bu konu uzerinde cook uzun yazabilirim:). Ozellikle benim gibi universiteyi okula gitmeden okuyan, baskalarinin anlattigindan degil kendisi calisarak anlayan birine bu anlatilanlar nedense hep gecmisimi hatirlatiyor. Ama gecmis eskide kaldi:).

    Ek olarak emin olun o icerikleri webde Turkce olarak bulamazsiniz. Bulduklarinizin cogu zamani gecmis, ceviri ya da belge olarak yazilmislardir, egitim notu formatinda degil.

  5. Koray YAMAN says:

    Ben de gitmek isterdim ama biraz tuzlu :)yol masrafı orada kalmak için pansiyon bulmam gerek çok istiyorum ama maalesef 🙁

  6. Mete Alpaslan says:

    Bende katılmak isterdim ama İstanbulda olması geri adım attırıyor…:( Acaba bu eğitimler Ankarada olacak mı yakın bir zamanda…Olursa katılmak çok isterim…

  7. Huzeyfe ONAL says:

    Egitimin tekrari Ankara’da da yapilacak, bu sebepten Ankara’dan gelecek katilimcilar Istanbul egitimine alinmadi.
    Tarih konusunda sanirim Subat sonu gibi olur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =