Gelismeler, Gecikmeler…

cin.jpgBir haftadir bu koseyi yalniz biraktigimin farkindayim. Sosyal hayatimda yasadigim bazi gelismeler sonrasi zorunlu olarak bir haftalik sanal tatile girdim… Sanal tatille birlikte biraz sosyal hayati izleyince aslinda pek de hosuma gitmedi tatil ve biran once bitmesini dilemeye basladim…

Son bir haftayi ulkemizin bugun itibari ile son noktayi koydugu secimler ve bunlara bagli olarak her ortamin salatasi olan siyaset konularinin yogun konusuldugu ortamlarda gecirdim/mek zorunda kaldim.

Siyasetten gercek manada hic anlamam ve hazzetmem, “nasilsaniz oyle yonetilirsiniz” dusturunu belledigim ve siyasi dunyadan tek beklentim “Golge etme baska ihsan istemez” oldugu icin bu donemde sivri dilli, kendinden dusman ureten, kendisinden baska dusuncelere dusman gozuyle bakan insanlarin psikolojilerini izlemekle yetindim.

Insanlarin radikalleserek sadece kendilerien zarar verdigini bir kere daha gorme firsati buldum. Izlenimlerimden ortaya cikan bir sonuc da nerde birsey uretmeyen, hicbir konuda elini tasin altina koymayan, ogrendigi iki uc beylik lafi ile milleti etkilemeye calisan tiplerin bu donemde yildizinin parladigi idi..

Velhasil tatil(?) bitti, simdi calisma(dinlenme) zamani!. Bu arada kisa bir sure sonra uzun bir sureligine Ankara gel gitlerim baslayacak gibi. Istanbul disinda cok egitim verdim ama Ankara’nin daha bir farkli tecrube olacak benim icin.

This entry was posted in Hayat. Bookmark the permalink.

1 Response to Gelismeler, Gecikmeler…

  1. Ajksparc says:

    Selam Huzeyfe,
    Hangi siyaset dalgasi senin burayi boslamana neden oldu? Artik tamda umudu kesmistim, hatta bende 5 gundur girmemisim buraya. Ama donusun muhtesem olmus.
    Koyma bizi merakta. Hadi kolay gelsin…
    #whoami
    –hint: ajk from avea—

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =