Siber Güvenlik Konferansı ’13 İstanbul Aktif Katılım Çağrısı

cyber_attack

Siber güvenlik tehditleri nicelik ve nitelik itibariyle, bireysel, kurumsal ve ülke güvenliği açısından kritik seviyelere ulaşmıştır. Organize olmayan bireysel siber güvenlik ihlallerinden, devletlerin siber casus yetiştirme politikalarına kadar geniş bir spektrumda nispeten yeni sanal bir güvenlik alanı oluşmuştur. Siber güvenlik alanı olarak tabir ettiğimiz bu yeni alan sanal dünyada yer almasına rağmen, selefine oranla çok daha gerçek, çok daha tehlikeli tehditler doğurmaktadır.

Yer & Tarih
Siber Güvenlik Konferansı, 14 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi bünyesinde bulunan, Ahmet Fethi Paşa Salonu’nda yapılacaktır.

Katılım Şartları 
Konferans, kayıt olan herkese açık ve ücretsizdir.
Kayıtlar siberguvenlikkonferansi.eventbrite.com adresi kullanılarak yapılmaktadır.
Konferansa kayıtlar, kurumsal mail adresleri ile yapılmalıdır.
Sınırlı sayıda kontenjan bulunmakta olup kayıt ve kontenjan konusunda öncelik kamu kurum çalışanlarına aittir. Kayıt konusunda problem yaşayanlar veya kurum adına toplu katılım gerçekleştirmek isteyenler [email protected] adresine  e-posta gönderebilirler.

Detaylar konferansın web sitesinden edinilebilir http://www.siberguvenlikkonferansi.org/2013/01/siber-guvenlik-konferans-13-istanbul.html

This entry was posted in Activity, Misc. Bookmark the permalink.

1 Response to Siber Güvenlik Konferansı ’13 İstanbul Aktif Katılım Çağrısı

  1. Bilgilendirme icin teşekkürler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =