Network Penetrasyon Testleri Eğitimi Ek Bilgiler

Üç gün önce duyurduğumuz “Network Penetrasyon Testleri Eğitimi” eğitimi için kayıtlar süper bir hızla başladı ve büyük ihtimalle bugün itibari ile donduruldu.

Atolye egitimi olacagından kontenjani 15 ile sınırlı tutmak zorunda kaldık.  Katılamayanlar için büyük ihtimalle kisa sure sonra aynı eğitimin tekrarı açılacak…
Eğitim ile ilgili arkadaşlardan, katılmak isteyenlerden çeşitli sorular, eleştiriler alıyoruz. Bunlardan bazılarını kısaca buradan cevaplamak istedim.

1)Eğitim neden hep Istanbul’da oluyor?

Ben ve diğer eğitmen arkadaşlar Istanbul’da yaşadığı için eğitimler Istanbul’da oluyor ama onumuzdeki donemlerde sartları olusturabilirsek Bursa, Ankara ve Izmir’i de düşünüyoruz.

2)Egitimlerin icerigini nerden alıyorsunuz?

Egitimlerin icerigi tamamen sıfırdan kendi tecrübelerimize göre olusturuluyor ve zamanla icerik degisebiliyor. Icerik olustururken piyasadaki bilinen güvenlik egitimlerinin hepsi inceleniyor ve katkısı olacağı  düsünülen tarafları kendi egitimimize uyarlanıyor.

3) Bu kadar cok icerigi o kadar kısa sürede nasıl anlatacaksınız?

Kendi özel formülümüz var:). Saka bir yana gercekten icerik oldukca dolu ve zamanında tamamlanması zor gozukuyor ama bu egitim hızlandırılmıs paket eğitim olduğundan işin teorisine girilmeyecek. Önceden hazırlanmış ve test edilmiş lab çalışmaları şeklinde olacak. Dolayısı ile katılımcılarda belli bir seviye arandı.

4)Katılımcılara neden ön sorular soruyorsunuz?

Egitime katılmak isteyenlere egitim icerigi ile ilgili 5-6 soru soruluyor ve bu soruların cevaplarına  göre egitimin kendileri icin uygun olup olmadıgı iletiliyor.

Egitim sıradan konuları icermiyor ve herkese yönelik degil. Zamanında fazlası ile konuyu iyi bilmeden bu tip egitimlere katılmak istyen ve egitimin ikinci haftası “bu egitim bana agır ben cıkayım ” diyen arkadaslarla karsılastık.

Hem egitmenler, hem de katılımcılar acısından sınıfın bellibir seviyede olması kaliteyi arttıracaktır.

5) Baska ne tur egitimleriniz var?

Cok yakinda tum egitimler ve icerikleri detayli bir sekilde www.guvenlikegitimleri.com’da yer alacak.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =