EMEA Intelligence 2012 Etkinliği (29 Subat 2012 – 2 Mart 2012)

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), T.C. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu,  TÜTED (Tüm Telekomünikasyon İşadamları Derneği) ve ABD Ticaret Bakanlığı resmi desteği ile 29 Şubat-2 Mart 2012 tarihleri aralığında Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ”EMEA Intelligence‘ uluslararası bir haber-alma, iletişim güvenliği, veri güvenliği, adli bilimler ve gözetim teknolojileri konferansı ve sergisidir. 

Konuşmacılarımız ve katılımcılarımız arasında; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı,  Adli Tıp Kurumu, New York Polis Teşkilatı, ABD Adalet Bakanlığı, Microsoft, HP, FLIR, Sony, GE, HTCI, Ultrafine, Bilgi Güvenliği Akademisi, ESRI, ESI 911, Cellebrite, Veri Kurtarma, Ülkem, ATH Savunma, Komtera, Field Forensics ve daha birçok ulusal ve uluslararası profesyoneller yer almaktadır.

Etkinlikte tartışılacak diğer konular arasında anayurt güvenlik, sınır güvenliği, istihbarat teknolojileri, kamu güvenliği, siber suç incelemeleri, iletişim ve haberleşme güvenliği, adli bilişim, elektronik savunma, sanayi casusluğu, veri kurtarma, kurumsal incelemeler, data modellemeleri, dijital tanımlama, teknik takip, karşı espiyonaj, video & ses analiz, kriptoloji ve daha bir çok alt başlık yer alıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen firmalarının katılımcı/sponsor olduğu bu etkinlikte ziyaretçi / katılımcı olarak sizleri de aramızda görmek isteriz.

Ziyaretçi olabilmek için lütfen Bilgi Güvenliği Akademisi ve/veya EMEA Intelligence websitesinden etkinlik yönetimi ile iletişime geçiniz.

Etkinlik websitesine www.emea-intelligence.com, etkinlik güncel konferans programına http://www.emea-intelligence.com/index.asp?dil=eng&islem=work linkinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik kapsamında Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ tarafından “Real World Cyber Crime Investigation” eğitimi verilecektir. Eğitimle ilgili detay bilgi ve kayıt için https://www.bgasecurity.com/egitimler/

This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 13 =