BGA Siber Güvenlik Yaz Kampı Katılımcı Listesi

Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimizi BGA Siber Güvenlik Yaz Kampı başvuru sonuçları açıklandı. Yaz kampı için başvuran 95 öğrenciden 25 tanesi Temmuz ayında gerçekleştirilecek yaz kampına katılmaya hak kazandı.

Gelen taleplerin her biri çok değerli olduğu için seçim yaparken oldukca zorlandık ama sınıf kapasitemiz 25 kişiyle sınırlı olduğu için gönderilen başvuru belgelerindeki daha önce duyurduğumuz kriterlere göre mecburi seçim yaptık. 

Listeye alım şartları kişinin bu konudaki bilgisinden bağımsız olarak ilgisi ve konuya olan motivasyonu ön planda değerlendirildi. Adaylarla birebir mülakat yapılmadığı için tüm değerlendirmeler gönderilen başvuru formlarındaki bilgilere göre gerçekleştirildi.

Başvuran adaylardan herhangi bir nedenden dolayı katılamayacak olanların 27 Haziran’a kadar [email protected] adresine katılamayacağını bildiren e-posta göndermelerini bekliyoruz. Katılamayacak arkadaşlar yerine yedek listedeki başvuruları yerleştireceğiz. Kampa katılacak öğrencilere detay bilgi e-posta ile gönderilecektir.

BGA Siber Güvenlik Yaz Kampı Katılımcı Listesi

2012 Şubat ayında Ankara’da gerçekleştirilecek olan Siber Güvenlik Kış Kampı duyurusu yakında açıklanacaktır.

This entry was posted in Activity and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 19 =