IstSec(İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı) ’10 için sponsor arayışı

Mevsim yaza durdu ve IstSec‘in tarihi geldi… Haziran ayının ortalarında IstSec’i üçüncü kere gerçekleştireceğiz. Şimdilik yer ve konuşmacıların durumunu kesinleştirmeye çalışıyoruz.

Tamamlanınca Türkiye’de ilk defa ileri seviye teknik bir konferansı gerçekleştirmiş olacağız. I. ve II. IstSec konferanslarında aldığımız eleştirilerin çoğu içeriğe yönelikti(İçeriğin daha teknik ve ileri seviye konular içermemesi eleştirildi). Biz de eleştirileri dikkate alarak daha az sponsorla daha teknik içerikli bir konferans olması konusunda karar kıldık.

III. IstSec konferansı konusunda uzman(sözde değil gerçek uzman) kişiler tarafından bir günlük(hafta içi) workshop tadında bir etkinlik olacak.

Sürpriz olarak Türkiye’nin tanınmış hacker gruplarından birini de konferansa davet etmeyi planladık(gerçek hayat tecrübelerini aktarmaları için). Her etkinlikte mutlaka yaptığımız Capture The Flag hacking yarışması yine olacak…

IstSec ’10 için sponsor olmayı düşünüyorsanız veya tanıdığınız firmalardan sponsor olabilecekler varsa sponsorluk şartları için bana yönlendirebilirsiniz.([email protected])

Konferansta sunum yapmak isteyen arkadaşlar düşündükleri konu ve bir paragraflık açıklamasını gönderebilirlerse inceleyip konferans programına dahil edebiliriz. Özellikle reverse engineering, exploit geliştirme vs gibi Türkiye’de pek yaygın olmayan konulara öncelik verilecektir.

Geçtiğimiz yıl yapılan IstSec Konferansı için ulusal medyada yer alan haberler:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25028188/
http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/192015-Beyaz-sapkali-hackerlar-toplaniyor.aspx
http://yenisafak.com.tr/bilisim/?i=189891
http://www.teknolojitv.com/haberler/detay.aspx?SectionID=jWJo3bZLqKlFoQbe7mTvMQ%3D%3D&ContentID=pAenVU7Okp74Yy873uqGrQ%3D%3D
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=855148
http://yenisafak.com.tr/Bilisim/?t=24.01.2010&i=226267
http://blog.milliyet.com.tr/IstSec__09___Istanbul_Bilgi_Guvenligi_Konferansi/Blog/?BlogNo=215374
http://www.turk.internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=24117
http://www.kurumsalhaberler.com/istanbulbarosu/bultenler/istsec09-istanbul-bilgi-guvenligi-konferansi/
This entry was posted in Activity and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =