to_blog listesi

Kendi uzerimde yaptigim arastirma sonucu(son bes yili degerlendirerek)evlilik sonrasi yazim hayatimda onemli degisiklikler olmus. Daha onceleri haftalik en az 10 sayfalik yazi yazarken(gunluk, teknik, blog, dergi , sosyal hayat vs vs) simdilerde bu sayi bir-iki arasinda degisiyor.

Diger konulari anlayabilirim ama teknik olarak yazilarimin azalmasini cozemedim. Zira yazilarim genelde okumalarimla paralele giderdi, okur, not alir ve sonrasinda kendi yorumlarimla ozetlerdim…

Simdilerde okuma konusunda problemim yok yine bir suru teknik kitap, yazi, arastirma okuyup not aliyorum fakat notlarimi buraya aktarmada problem yasiyorum. Is yogulugumdan kaynaklanan bazı sıkıntılar olsa da temel problemin neyi yazacagımı bir yere not etmeyisimden kaynaklandığını dusunuyorum.

Birden fazla bilgisayar kullandigim icin(evet farkli ortamlarda bes farkli bilgisayar kullaniyorum:) notlar daginik kaliyor. Oncelikle onlari bir usb bellekte tasiyarak toparlamaya basladim. Sonrasinda bloga yazilacaklar icin bir to_blog listesi olusturdum. Bundan sonra to_blog(Chuvakin amcadan esinlendim) listesine yazi basligini aktararak buraya yazilacak konulari aklimda tutmaya ve kisa sure icerisinde yazmaya calisacagim. Tabi burayi okuyan arkadaslarin talep ettigi konular arasinda benim ilgimi ceken ve bilgim oldugu konular olursa onlari da yazmak isterim.

Ne kadar basarili olacagim zaman gosterecek.

To_blog listesi

This entry was posted in Activity and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to to_blog listesi

  1. Serdar says:

    Bilisimcilerin buyuk sorunu: yaptigi isi satamamak başlıklı konuyu biran önce bekliyoruz .. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − eight =