TTNet WiFi hizmeti ADSL abonelerine ucretsiz oldu

ttwifi.jpgTurk Telekom ADSL abonesi iseniz TT’nin sundugu TTNet Wifi(TTNet WiFi, havaalanları, oteller, kafeler gibi servis noktalarında kullanabileceğinz hızlı, “güvenli” kablosuz internet erişimi servisidir) hizmetini 31 Mayis 2008’e kadar ucretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Tek yapmaniz gereken ADSL abonelik numarasi ve parolasini yaninizda tasimaniz ve TT wifi ‘in AP’lerine baglandiginizda sizi yonlendirdigi sayfada bu bilgileri girmek.

Sanirim TT bugune kadar gercek dunyada “odemeli” olarak kullanimina sahit olmadigim bu hizmeti bosa gitmesin diye kullanima acmis:)

Detaylar icin
http://www.ttnet.net.tr/88.aspx
http://www.ttnet.net.tr/89.aspx

Ikinci linkteki son basliga bakacak olursak TTNet wifi hizmetinde istemci ile Access Point arasindaki trafigin sifrelenmis oldugu soyleniyor.

TTNet WiFi’te güvenlik

TTNet WiFi şebekesi diğer internet bağlantıları kadar güvenlidir. Kullanılan cihazdan wi-fi sistemine kadar bilgiler şifreli bir şekilde, güvenle taşınır.

Son kullandigim tarih(1 ay kadar once) boyle bir guvenlik( şifreli bir şekilde, güvenle taşınır) yoktu, hala daha olduguna inanmiyorum . Sanirim eksik/yanlis bir bilgilendirme soz konusu

This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.

2 Responses to TTNet WiFi hizmeti ADSL abonelerine ucretsiz oldu

  1. Enis says:

    Şifreli olması için sunucular kuracağız diyorlardı, ama henüz kurdular mı bilemiyorum tabii.

  2. volatile says:

    bizim şehirde de baya iyi yerlerde warmış ama laptopumuz yok. (:
    bu arada konuyla alakalı değil ama http://www.huzeyfe.net/egitim/network_q.html burayı tekrar hizmete sokabilir misiniz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 15 =