6. Kamu Kurumları Bilgi Teknolojileri Güvenlik Konferansı

TÜBİTAK BİLGEM Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) Bilişim Sistemleri Güvenliği Bölümü tarafından organize edilen Altıncı Kamu Kurumları Bilgi Teknolojileri Güvenlik Konferansı, 8 Haziran 2011 Çarşamba günü TÜBİTAK Feza Gürsey ve Mustafa İnan Konferans Salonları’nda düzenlenecektir.

Konferansın açılış konuşmasını UEKAE Müdür Yardımcısı Sn. Mert Üneri yapacaktır. Açılış konuşmasının ardından kürsüye TÜBİTAK Başkanı Sn. Prof. Dr. Nüket Yetiş ve Devlet Bakanı Sn. Prof. Dr. Mehmet Aydın çıkacaklardır.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından konferans sunular ile devam edecektir. Saat 16:50’ye kadar sürecek olan konferansta iki paralel oturumda olmak üzere toplam 15 adet sunu yapılacaktır.

Sunularda;

Siber güvenlik tatbikatları, e-kimlik, DDoS saldırıları, botnetler, yapısal güvenlik testleri, bulut bilişim, bilgi sistem yöneticilerinin hukuki yükümlülükleri ve bilişim suçlarında trendler gibi güncel konular paylaşılacaktır.

Kurum dışından bilgi güvenliği uzmanlarının ve hukukçuların da konuşmacı olarak yer aldığı konferansın kurumların bilgi işlem, iç denetim ve strateji geliştirme birimleri yönetici ve çalışanları için faydalı olacağını değerlendiriyoruz.

Konferans programını buradan indirebilirsiniz.

Etkinliğin düzenleneceği TÜBİTAK Başkanlık Binası’nın krokisine buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik ücretsizdir. Etkinliğe lütfen kayıt olunuz. Kayıt olmak için: mailto:[email protected]?subject=KAYIT adresine ad ve soyadınız ile çalıştığınız kurum adını içeren “KAYIT” konulu bir e-posta yollayınız.
Etkinlik aşağıdaki sayfadan canlı olarak yayınlanacaktır.

mms://mediasrv.ulakbim.gov.tr/konferans2011

This entry was posted in Misc and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + twelve =