Cyber Defence 2011 Konferansı Davetiye Çekilişi


16-17 Mayıs 2011 tarihlerinde Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek uluslararası siber güvenlik etkinliğine sayılı günler kala BGA olarak üyelerimize bir sürpriz yapıyoruz.

US Air Force, Swiss Armed Forces, NATO, Office of Naval Research, US Navy, National Police Services Agency (KLPD), Ministry of Defence, Italy gibi kurumların konuşmacı olarak yer alacağı bu konferansta  Türkiye’den davetli olarak sadece  Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ ve Tubitak(sponsor) yer alacaktır.

Etkinliğin programına http://www.smi-online.co.uk/events/programme.asp?is=1&ref=3526 adresinden erişebilirsiniz.

Nasıl Katılabilirim?

Konferansa katılım toplam bedeli £1,499.00’dur. http://www.smi-online.co.uk/store/default.asp adresinden konferansa kayıt olabilirsiniz.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ olarak yapacağımız çekilişle üç kişiyi konferansa ücretiz misafir etmeyi planlıyoruz. Çekilişe katılmak için yapmanız gereken www.bga.com.tr adresindeki E-bülten’e üye olmaktır.

Salı günü yapılacak çekiliş sonucu üyelerimiz arasından üç kişiyi konferansta ücretsiz misafir edeceğiz.

Daha önce E-bülten’e kayıt olanların tekrar kayıt olmalarına gerek yoktur. Çekiliş tüm üyeler arasından yapılacaktır.

E-bülten’den haftalık olarak Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ eğitim duyuruları, Türkiye’deki konferans ve etkinliklerin duyurusu yapılmaktadır. E-posta adresleri kesinlikle 3. parti firmalarla paylaşılmamaktadır.

This entry was posted in Activity, Misc and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + ten =