Kalitede sınır tanımamak: Bir Amazon.com serüveni


3 Ocak’da açılacak CISSP eğitimi için kitap siparişlerinde biraz geç kalmıştık. Avrupa’dan mı getirtsek Amerika’dan mı derken tarihler 31 Aralık 2010’u gösteriyordu. Derken ani bir kararla Amazon Amerika’ya siparişleri verdik, shippingi de en hızlısından olsun dedik:).

Amazon’dan gelen mailde ulaştırma tarihi 4-6 Ocak arası idi tabi bu da eğitimin ortasına denk geleceği için biraz huzursuz etti beni. Herkes yıl sonunda eğlenirken ben kitapları düşünüyordum:)

Derken bir mail daha geldi “kitapları yola çıkardık, daha erken alabilirsiniz” diye. Yılbaşı olduğu için aslında çok inanmadım bu maile, otomatik bir maildir, adamlar şimdi yılbaşına hazırlık yapıyordur benim siparişimle mi ilgilenecek diye düşündüm.

Pazartesi bir de ne göreyim kitaplar kapıda bekliyor(12 Adet CISSP kitabı). Amazon.com’u beni hakkındaki düşüncelerimde yanılttığı için tebrik ederim. Büyük olmak, kalitede sınır tanımamak böyle birşey. Bir sonraki yılbaşında aynısını Türkiye’deki e-ticaret sitelerinde deneyeceğim, umarım aynı kaliteyi yakalamışızdır.

This entry was posted in Activity. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kalitede sınır tanımamak: Bir Amazon.com serüveni

  1. zapatov says:

    ccc amazon.com ccc

  2. j-joey says:

    Amazon işini gerçekten ciddiye alıyor. Ama bizim e-ticaret siteleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir sonraki yılbaşı siparişinin sonunu şimdiden tahmin edebiliyorum Muhtemel Teslim Tarihi 10-15 Ocak.

  3. Abbas Tekin says:

    Merak ettim. Hangi kitabı aldınız acaba?

  4. Huzeyfe ONAL says:

    CISSP All-In-One Exam Guide (5th Edition)

  5. Gökay Bekşen says:

    cCc amazon reyiz cCc @zapatov 😉

  6. Bir Dost says:

    Yılbaşı değilde, milli veya dini bayramlarımız öncesi denenmesi akla daha yatkın gibi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 6 =