IstSec 09’un ardından…

Uzun süredir uğraştığımız İstSec organizasyonu hafta sonu gerçekleştirdik.  Zaman zaman cesitli sıkıntılardan dolayı isyan edip bu son olacak bir daha boyle bir ise kalkisirsam diye yakınsam da iki günün sonunda geriye dönüp baktığımda yüzüm gülüyor:).

Bir dünya kaliteli insanlar tanıştık, tanışlarımızla dostluğumuzu pekiştirdik, yeni şeyler öğrendik… Velhasıl kışın bu en sert günlerinde bile kaliteli  insanların  engelleri aşıp böyle ortamlara geleceğini tecrübe ettik. (Toplamda 400 katılımcı, Cumartesi 300, Pazar 100).

Yakında daha detaylı değerlendirme(eleştiri, özeleştiri, övünme vs) yazısı hazırlayacağım.

Şimdi kolları AnkaSec(Ankara Güvenlik Konferansı) için sıvadık, onu da bir atlattık mı tamamdır, yeni yıla rahat gireceğim…

This entry was posted in Activity and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to IstSec 09’un ardından…

  1. Suat Celik says:

    Verdiginiz emek, gösterdiginiz çaba takdire şayan.Çok zevkli ,paylaşımlı, degerli bir hafta sonu geçirdik sayenizde.Teşekkürler…

  2. Serdar Kurt says:

    Güzel bir organizasyondu. Elinize sağlık…

  3. Erdi Çakmak says:

    İlk gün çok güzeldi. 2. gün malesef gelemedik.Tekrarı kesinlikle olmalı

  4. Bence de çok başarılı bir etkinlik oldu. Umarım Ankara’daki etkinlikte böyle dolu dolu ve verimli bir aktivite olur. Etkinlikle ilgili bende detaylı bir değerlendirme yapmaya çalıştım. (http://ksevindik.blogspot.com/2009/12/istsec09-ardndan.html)

  5. Dumlu Timuralp says:

    Merhaba Huzeyfe,

    Elinize ve emeğinize sağlık. Çok katılmak istemiştim 🙁

  6. Hidayet Ok says:

    Huzeyfe ustada ve diger tum arkadaslara, panelistlere ve ziyaretcilere kadar herkese cok tesekkurler. Bu tip seylere cok ihtiyacimiz var.

    Bir sonraki istsec icin elimizden gelen, ustumuze dusen gorev neyse yapmaya haziriz.

    2010 icin de hazirliga baslamak lazim 🙂

  7. Hidayet Ok says:

    Bu arada “Yakında daha detaylı değerlendirme(eleştiri, özeleştiri, övünme vs) yazısı hazırlayacağım.” cumlesine cevabim :

    Bence usulen 1-2 cumle ozelestiri yeterli. Ovgu kismini biz hallederiz ;). Cunku sonucta bu bir ilk. Onumuzdeki sene cok daha iyi olacagindan eminim…

    Kucuk bir elestiri; CTF konferans salonu gibi bir yerde yapilmali ve insanlar rekabetin ve heyecanin kokusunu almali 😉

    Hatta ise biraz daha heyecan katmak icin biri de karsi saldiri yapabilir.

    Daha da ileri gidip polis iceri girip bikac kisiyi gozaltina alabilir 😉 ( Huzeyfe hocanin organizasyonuyla )

  8. Fatih ÖZDEN says:

    IstSec-1 e de katılmıştım, IstSec-2 ye de katılma fırsatım oldu.
    Konferansı kaçıran çok şey kaçırdı. Katılanlar günün doyuruculuğunun keyfine vardı. Çeşitli kesimlerin Bilgi Güvenliğine bakış açısını gördük. Yeni bilgiler edindik. 2.gün özellikle CTF izlemek için gidecektim ama kısmet değilmiş.
    Ençok soru sorana hediyelerin verildiği bölümlerde kasıldım. Sorsam başka, sormasam başka. Ama görüyorum ki aslında insanları motive etme derdindeler. Karşılık beklemeden bilgi aktarıyorlar. Daha ne olsun?

    (Umarım Tişörtum duruyordur. – AnkaSec için basılan tişörtleri hediye ettiklerinize hemen giydirin bence. Otobüste, yolda reklam olsun.)

  9. Hüseyin ERTUGRUL says:

    Ufak tefek sorunlar haricinde güzel bir ilk gün geçirdik. Dikkatimi çeken bir nokta elini kolunu sallayarak içeri giriş yapıldı. Sen kimsin nerden geldin gibi soru soran yok kapıda, bir güvenlik zaafiyeti oluşturabilir diye düşünüyorum kontrolsüz girişin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 9 =