GuvenlikEğitimleri Öğrenci İndirimi

discount

Öğrenci arkadaşlardan sık sık eğitime katılmak istedikleri maddi durumlarının eğitime yetmediği şikayet ve talebini alıyorum. Yeni dönem eğitimlerinde her eğitim sınıfı için üç kişilik öğrenci kontenjanı ayırıp bu kontenjanı %40 indirimle isteyenlere vereceğiz.

Böylece mezun olmadan piyasaya hazır hale gelmek isteyen öğrencilere hem piyasada çalışanlarla aynı ortamı paylaşarak eğitim alacaklar hem de guvenlik konusunda uygulamalı olarak kendilerini geliştirebilecekler.

Günümüzde yeni mezunların en temel sıkıntısının tecrübe eksikliği olduğunu düşünürsek eğitimler öğrenci arkadaşlar için birer uygulama ortamı olarak kabul edilebilir.

Eğitimlere öğrenci kontenjanından başvuru için hangi üniversite, hangi bölümde olduğunuzu ve kısaca konuya olan ilginizi anlatan bir maili [email protected] adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

11 Temmuz 2009’da açılacak Network Penetrasyon Testleri Eğitimine 2 kişilik boş kontanjanımız var. Vakti olup da nakit sıkıntısı çeken öğrencilere duyurulur.

This entry was posted in Activity, Network Security, Penetration, Training. Bookmark the permalink.

4 Responses to GuvenlikEğitimleri Öğrenci İndirimi

  1. Emre says:

    Keşke eğitim daha önceki bir tarihte veya daha sonraki bir tarihte olsa yurt dışında olucam 🙁 Malesef… Ne zamandırda istediğim Öğrenci İndirimi gerçekleşmiş.. :/

  2. Kemal says:

    Selam merhaba guvenlikegitimleri.com türkişyede bir ilk bence. sizden bir cok eğitim almayı planlıyorum. bu yüzde 40 eğitim indiriminden gelecekte daha sonrada yaralanabiliyormuyum.

    Tşkler….

  3. admin says:

    Bazi egitimler haric ilerde de yararlanabileceksiniz ama her egitim icin ayrilan ogrenci kontenjani sinirlidir.

  4. Kemal says:

    Tşkler sizi izlemeye devam o zaman…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + three =