Network Penetrasyon Testleri Eğitimi – 11 Temmuz 2009

Yaz sıcağında günün en hararetli saatlerini nasıl değerlendirsem de kışa hazırlıklı çıksam diyenler için taze bir eğitim sınıfı açtık.

Eğitim içeriği ve işleyişi önceki eğitimlere göre bayağı değişti.

Artık tahta-öğrenci klasiğinden tamamen çıkıp öğrenci-uygulama sistemine geçiş yaptık. Yani eskiden  egitmenin anlattığı ara ara uygulama yaparak öğrencileri dahil ettiği ders işleme yöntemi yerine eğitmenin konunun ana özetini kısaca anlattığı ve öğrencilere canlı sistemler üzerinden doğrudan deneme yaptırdığı (bu arada notlar açık 🙂 ders işleme yöntemini kullanacağız.

Bu da eğitimlerdeki öğrencinin dikkatinin dağılması, konuyu teorik olarak anlayıp pratiğe dökememesi gibi sorunları aşmada büyük fayda sağlayacaktır düye düşünüyorum.

Eğitimle ilgili detay bilgiler:http://www.guvenlikegitimleri.com/egitimler/netsec/network_penetrasyon_testleri_egitimi/8

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

4 Responses to Network Penetrasyon Testleri Eğitimi – 11 Temmuz 2009

  1. Murat ŞEKER says:

    Merhaba
    Network Penetrasyon Testleri Eğitimi Ağustos Ayındada Olacak mı?

  2. zapatov says:

    siz ceh eğitimi de veriyorsunuz sanırım yada yanlış mı biliyorum. kendimi geliştirmek istiyorum ağ ve güvenlik alanında ancak ağ güvenliğinde programlama dilleri tam olarak nerededir. yani programlama dilleri yoğun biçimde kullanılır mı? ceh, ccna gibi eğitimlerin yanında kendimi programcılıkta da mı geliştirmeliyim.

  3. admin says:

    Agustos ayinda degil de Ekim basi gibi olacak.

  4. admin says:

    Ağ güvenliği için programlama bilgisi gerekli değildir ama faydalıdır. Zaman zaman birşeyleri test etme ihtiyaci icin aradığınız programlari bulamazsaniz kendiniz yazabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =